Tarteletter med kylling i asparges

 

Til ca. 10 tarteletter

1  Løg
1 gulerod
1 lille Kylling ( 1200 g) evt. over og underlår
1 tsk salt
Ca. 25 g smør
4 spsk. Hvedemel
2 dl. mælk
1 dåse Aspargessnitter (ca 200 g)

Salt og peber
10 stk. Tarteletter
.
evt. Persille
Skræl guleroden, og pil løget
Læg kyllingen i en gryde, tilsæt vand så kyllingen lige er dækket, kog op og skum evt urenheder væk
tilsæt løg og gulerod og lidt salt  og lad det koge i ca. 40 minutter. Lad herefter kyllingen dryppe af og pil kødet fra benene Skær kyllingekødet i mindre stykker. Suppen kan evt koges lidt ind så den bliver lidt kraftigerSmelt smørret i en gryde. Tilsæt mel og bag det godt sammen med smørret. Hæld mælken, “aspargesvand”  og 2 dl suppe i gryden, og pisk til melbollen er helt opløst. Kog sovsen godt igennem op tilsæt mere suppe til konsistensen passer Tilsæt kyllingekød, og aspargessnitter,
Bring saucen i kog under konstant omrøring, og der smages til med salt og peber evt bouillonVarm tarteletterne  3-5 minutter ved 200º C.Kom tarteletfyldet i tarteletterne, og serverer med et drys persille på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.