Wok med kylling, og hvidkålssalat med chili og lime

Er du på “på skrump” så prøv denne Kulhydratfattige ret:
opskriften har Christian Bitz oprindelig lavet, jeg har blot “pilled” lidt ved den 😉

Til 4 personer
600-750g kyllingebryst2 løg, pillet og skåret i tynde både

2fed hvidløg, pillet og hakket fint
4 spsk. soja
4 gulerod, skrællet og skåret tyndt i skiver 15 g mandler
2 spsk.
lidt basilikum
2 tsk. frisk hakket ingefær
Ca.1/3 – 1/2 hvidkål, skåret i tynde strimler
lidt chili, hakket fint
1 lime, saft og skal
2 spsk. akaciehonning

Kålen blandes med chili, lime og honning samt salt og peber. ( den smager mega godt)

Kyllingebryst skæres i tynde strimler, efter 4-5 min. på wokken skal kødet af. Så tilsættes løg, gulerod og hvidløg. Der svinges rundt et par min., tilsæt kødet igen og sojaen, sammen med frisk basilikum og ingefær . Smages til med salt og peber. På toppen drysses mandler og der serveres hvidkålssalat til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.