Rugbrødssandwich med spejlæg


Har du brug for hurtig og lækker aftensmad så prøv denne:
( red. udgave fra “Karolines køkken”)Til 4 pers.
4-6 soltørrede tomater i strimler
8 skiver fuldkornsrugbrød (ca. 400 g)
4 æg
1½ liter grov blandet salat , med fx hvidkål, gulerod og icebergsalat (ca. 300 g)
1 salatløg i halve, tynde ringe (ca. 100 g)
4 spsk kapers uden lage
150-160 g roastbeef i tynde skiver ( 12 skiver)
groft salt
friskkværnet peber
lidt olie til stegning af æggene

Tilbehør/pynt
tomatketchup

Læg rugbrødsskiverne på en bageplade og grill dem øverst i ovnen. hvis du gerne vil have dem helt sprøde, vendes brødskiverne efter ca. 5 min. og grill dem færdige. ( jeg kan godt lide de også er lidt bløde så jeg vender dem ike)  Steg æggene ved jævn varme i ca. 5 min. – spejlæggene kan evt. vendes og steges ca. 1 min. på den anden side. Læg 4 af de ristede rugbrødskiver på tallerkener og fordel de soltørrede tomater, halvdelen af salaten, løg, kapers, roastbeef, salt og peber. Læg resten af salaten og brødskiverne ovenpå og til sidst spejlæggene. Server straks.

Tip hvis du har rigtig travlt: Den grove blandede salat kan købes færdig.

Posted by Picasa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.