Wok på bål

1. kanin ( 1600g- 1800g)
1 portien grøntsager efter eget valg
3 sp. soya
2 sp. olivenolie
krydderier efter eget valg ( ex ingfær, spiskommen og chili)
3 dl. hønsebouillon
1 sp. maizena
salt og peber
Skær kaninkødet i passende strimler, mariner det i soya , olie og krydderer i ca. 1 time
Grøntsagerne snittes i strimler og i en sådan størelse at de bliver færdig samtidig.
Opvarm Wokgryden til den er godt varm – steg kødet 3-4 min og tilsæt grøntsagerne steg ydeligre ca. 3-5 min og tilsæt hønsebouillon rørt op med maizena kog 1 min. Smag til med salt og peber
Server ris eller nudler og evt. brød til

Kaninkødet kan erstattes med kylling……hvis 🙂

Posted by Picasa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.