Indgridienser ( 4 pers)
250 g pasta
200 g bacon i strimler/tern
1 porre
1 fed hvidløg
4 æg
1 dl mælk
2 dl tykmælk
ca 75 g revet ost
salt og peber
olivenolie
- Kog pastaen i letsaltet vand, hæld vandet fra.
- Smør et tærtefad el. lign. med olie
- Skær porren i tynde skiver og hak hvidløget fint
- Steg bacon på panden til det er sprødt, og læg dem over på en tallerken,
- Steg porre og hvidløg i lidt af fedtet fra baconen (ca. 2 min.)
- Tilsæt pasta og bacon og bland det rundt, hæld det i tærtefadet.
- Pisk æg, mælk, tykmælk, salt og lidt peber, og hæld det over pastaen
- Drys revet ost over, og sæt det i ovnen ved 180 c. i ca 25 – eller til æggemassen er stivnet.
- Spis kogte grøntsager eks. broccoli eller salat til.