Pia’s Pastagratin

Indgridienser ( 4 pers)

250 g pasta
200 g bacon i strimler/tern
1 porre
1 fed hvidløg
4 æg
1 dl mælk
2 dl tykmælk
ca 75 g revet ost
salt og peber
olivenolie

  1. Kog pastaen i letsaltet vand, hæld vandet fra.
  2. Smør et tærtefad el. lign. med olie
  3. Skær porren i tynde skiver og hak hvidløget fint
  4. Steg bacon på panden til det er sprødt, og læg dem over på en tallerken,
  5. Steg porre og hvidløg i lidt af fedtet fra baconen (ca. 2 min.)
  6. Tilsæt pasta og bacon og bland det rundt, hæld det i tærtefadet.
  7. Pisk æg, mælk, tykmælk, salt og lidt peber, og hæld det over pastaen
  8. Drys revet ost over, og sæt det i ovnen ved 180 c. i ca 25 – eller til æggemassen er stivnet.
  9. Spis kogte grøntsager eks. broccoli eller salat til. 
Posted by Picasa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.