Chokolademuffins med hele chokoladestykker

Til 12 stk
250 gr. hvedemel

180 gr. sukker
3 tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker
1/4 tsk. salt
3/4 dl kakao
1 plade lys chokolade
1 æg
3 dl mælk
1 dl olie
Tænd ovnen på 200 gr. Bland mel, sukker, bagepulver, vanillesukker, salt og kakao godt sammen. Pisk æg, mælk og olie sammen med piskeris i ca. 1 minut. Hæld det piskede sammen med melblandingen og rør det til en jævn dej. Fordel dejen i en smurt muffinform eller papirforme til amerikanske muffins. Fyld dem 3/4 op med dej og stil et stort stykke lys chokolade midt i hver muffin. Stil dem på højkant og tryk dem forsigtigt ned, så de ikke rammer bunden af formen. Chokoladen skal blive inde i midten, når de bages og ikke løbe ud i bunden. Bag ca. 1 kvarter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.