Stegte sild i lage

INGREDIENSER

15-20 ferske sildefileter (ca. 3/4kg)
karry
rugmel
smør
Lage: (koges 5 min)

4 dl eddike
4 dl rørsukker
2 dl vand
1 spsk.god madras karry
150 g løg
1/2 fed hvidløg
3 stk. stjerneanis
15 stk. sorte peberkorn
1 kanelstang
8 stk. laurbærblade
TILBEREDNING

Fjern finnen med en saks.
Krydr kødsiden med salt lad dem trække lidt på køl
Krydr rugmel med salt og karry og vend sildene i mel.
Steg dem i brusende smør 2-3 min. på hver side.
Dryp smørret af sildene og kom dem i stuetempereret lage.
Lad dem stå i 24 timer og gerne mere.
Server med rå løg og evt cremefraiche/mayonnaise rørt med dild og lidt sennep

DSC03268

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.