Lagkagebunde glutenfri

Ingredienser

Tilberedning

4-5 æg

170 gsukker

65 gkartoffelmel

60g rismel eller glutenfri mel

2 tsk. bagepulver

Tænd ovnen på 170° C varmluft

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker skummende og luftigt med en elpisker i 4-5 minutter. I en skål blandes kartoffelmel, rismel og bagepulver godt sammen og sigtes derefter i æggemassen. Vend forsigtigt dejen sammen. Kom dejen i en smurt springform(25cm), gerne med bagepapir i bunden, og bag lagkagebunden i 20-25 minutter.

Mærk efter med en stegegaffel om den er nok bagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Hvis kagen får for meget farve i ovnen kan du komme et stykke stanniol over mens den bager færdig. Lad lagkagebunden køle helt af på en bagerist og del den i 3, så du får 3 lagkagebunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.