Ingredienser:
6 æg
150 g sukker
200 g revet mørkt rugbrød uden kerner (rimeligt friskt)
2 spsk cacao
1 spsk kartoffelmel
2 tsk bagepulver
evt. 100 g hakkede nødder
Fyld og pynt
1/2 l piskefløde
Solbærsyltetøj
Chokoladedrys
Æggeblommer og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
Revet rugbrød,
cacao, kartoffelmel og evt. nødder samt bagepulver blandes i.
Æggehviderne
piskes stive og vendes i à 2 gange.
Rugbrødsmassen hældes i en smurt
springform, ca. 20 cm i diameter og bages ved ca 180°C i ca. 45 min
Afkøles og deles til to bunde.
Pisk fløden og læg bundene sammen
med flødeskum og evt. solbærsyltetøj imellem. Kom resten af fløden over og
drys/pynt med chokoladestykker |