Grunddej til pizzasnegle/pølsehorn ( ca. 100 stk)


Dej:
100 g gær
2 tsk sukker
4 dl kogt vand
8 dl. mælk
4 tsk salt
2 stk æg
2 dl olie
400 g hvid hved
50 g hvede- elle havreklid
ca 1500 g hvedemelmel

Æltes i 6-8 min. på maskine  –  lad dejen i 20 – 30 min.

Fyld til  100 stk pizzasnegle:ca. 4-5 dl pizzasauce
ca. 600 g skinke i strimler
ca. 600 g grøn pikant
Dejen udrulles – af to gang  🙂    det er jo ikke nogen lille portion 
Smør først pikantost, herefter tomatsauce og til sidst skinkestrimlerne
Skær snegle i 1½ cm tykke skiver, sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min
-penseles med æg og bages ved 225 C. i ca. 12 min
eller
110 stk. mini-pølsehorn:
ca. 40 wienerpølser skåret i tre stykker
Dejen udrulles – af to – tre gang 
Skær trekanter på ca. 6x9x9 ( giver det mening 🙂 )  rul pølsen i som til en giffel 
sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min – pensel med æg
Bages ved 225 C. i ca. 12 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.