Til 10 tarteletter anvendes:
1 bundt friske asparges
ca. 350g kogt kaninkød skåret i tern ( eller hønsekød, hvis du er løbet tør for kanin)
Ca. 25 g smør
4 spsk. Hvedemel
ca. 5 dl hønsebouillon
1 skvat fløde
Salt og hvid peber
10 stk. Tarteletter
10 stk. Tarteletter
evt. tomater og hakket persille
Læg kyllingen i en gryde, tilsæt vand så kyllingen lige er dækket, kog op og skum evt urenheder væk
Knæk den nederste del af aspargesene, kog en aspargesfond af den nederste del i letsaltet vand, så de lige er dækket, koges ca. 15 min. Sigt fonden og kog de smittede asparges i fonden ca. 2 min. lad dem trække 10 i fonden, medens sovsen tilberedes.

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt mel og bag det godt sammen med smørret. Hæld 1 dl “aspargesvand” og 3 dl suppe i gryden, og pisk til melbollen er helt opløst. Kog sovsen godt igennem op tilsæt mere suppe og en lidt fløde, til konsistensen passer Tilsæt kyllingekød, og aspargessnitter,
Bring saucen i kog under omrøring, og der smages til med salt og peber.
Varm tarteletterne 3-5 minutter ved 200º C.
Kom tarteletfyldet i tarteletterne, og serverer med en skive tomat og et drys persille på toppen.