Pernille’s Luxus Chokoladekage

Til en stor bradepande:

Dej:

12 spsk. ægte kakao.

500 g. hvedemel.

600 g. sukker.

2 tsk. natron.

2 tsk. bagepulver.

1/2 tsk. salt.

4 æg.

500 g. smeltet smør.

2,5 dl. mælk.

2,5 dl. friskpresset appelsinsaft.

Det hele blandes godt sammen og hældes i bradepanden, kagen bages midt i ovnen ved 170 gr. i ca. 35 min.
Glasur:

4 spsk. ægte kakao.

500 g. flormelis.

4 tsk. stødt kanel.

4 spsk. blødt smør.

1 dl. kogende mælk.

Det hele blandes sammen og den kogende mælk røres i tilsidst.

Glasuren fordeles på den afkølede kage, velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *