Dej:
12 spsk. ægte kakao.
500 g. hvedemel.
600 g. sukker.
2 tsk. natron.
2 tsk. bagepulver.
1/2 tsk. salt.
4 æg.
500 g. smeltet smør.
2,5 dl. mælk.
2,5 dl. friskpresset appelsinsaft.
Det hele blandes godt sammen og hældes i bradepanden, kagen bages midt i ovnen ved 170 gr. i ca. 35 min.
Glasur:
4 spsk. ægte kakao.
500 g. flormelis.
4 tsk. stødt kanel.
4 spsk. blødt smør.
1 dl. kogende mælk.
Det hele blandes sammen og den kogende mælk røres i tilsidst.
Glasuren fordeles på den afkølede kage, velbekomme!
Godt forberedt tak for den vidunderlige kage opskrift jeg bare elskede det. Let at lave, håber bliver rig på smag. Tak for at dele det. Jeg vil prøve det snart.
Hilsen
Bindia