Ruths Tiramishu

Til 6 personer:
4 past. Æggeblommer
130 gr. Sukker
400 gr. Buko flødeost eller Philladelphia
3 dl. Piskefløde
Kold kaffe og sherry/cognac efter behag
1 pakke Ladyfingers
Sukker og æg piskes godt, til det er hvidt og skummende. Ost
og halvdelen af fløden blandes meget forsigtig, til en jævn tyk masse. Resten
af fløden piskes til skum, ikke for stiv. Æggeblandingen vendes forsigtig i
osteblandingen, til sidst vendes flødeskummet forsigtigt i.
Halvdelen af cremen lægges i bunden af en tærteform eller flad
skål, ladyfingers dyppes hurtigt i kaffen (de må ikke blive smattede) og lægges
ned i cremen. Godt med sherry dryppes over og resten af cremen kommes ovenpå.
Må gerne stå i køleskab til næste dag, det bliver den ekstra lækker af. Drysses
med kakaopulver eller Nesquick lige før servering.

Fortvivl ikke hvis den ikke lykkes første gang, prøv igen J. Det handler om, at flødemassen ikke må blive
tynd, så man skal være forsigtig når man rører i den. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.