Gratineret rødspættefileter

Til 2personer 

4 rødspættefileter 

4- 500 g kartofler/rodfrugter/porre 

20 g smør 

2 sp mel

3 dl. Grøntsagsboullin/fiskeboullion

1 æggeblomme

Citron og Persille efter behag

Salt og friskkværnet peber

Skær grøntsager og kartofler i tern, kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min og hæld vandet fra ( gemmes til sauce)Læg grønsagerne i et ildfast fad, øverst lægges de sammenrullede fisk, krydder med salt og peber. Dæk med sølvpapir, og  sæt fadet i ovnen ved 200 i ca. 10 min. Sølvpapiret fjernes og de bager ydeligere 5 min. Saucen hældes over fisken, ovnen stilles på 225C evt på grill til fiskene har fået farve. Drys med grofthakket persille og citronsaft, og server. 

Sauce:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.